General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here...

problem?¿¿¿??

  #1  
Old 09-09-2007, 09:54 PM
Thread Starter
Join Date: Aug 2007
Posts: 5
Default problem?¿¿¿??

i have a problem i tryed to get my porsche runnig today at first the car wasent getting fuel .. i changed the fuel pump relay and now gets fuel... the problem now is no spark ... i was thinkin mabe a crank sensor??? some body please help me i need this car for work and school need to get it fixed soon
 
  #2  
Old 09-10-2007, 08:22 AM
Super Moderator
Join Date: Apr 2005
Location: Overland Park, KS
Posts: 3,532
Default RE: problem?¿¿¿??

Have you checked spark at both the coil, and at the plugs?

Does the tach move at all when you are cranking?
 
  #3  
Old 09-11-2007, 08:43 PM
Thread Starter
Join Date: Aug 2007
Posts: 5
Default RE: problem?¿¿¿??

i have checked the spark and there is non what so ever .. the cluster is off the dash was out when i got the car..
 
  #4  
Old 01-24-2008, 11:49 AM
Join Date: Dec 2007
Posts: 20
Default RE: problem?¿¿¿??

i had the same problem with my 944 check the distibutor cap or the the rotar mine started right up.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.