General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here...

Stereo problems

  #1  
Old 08-10-2009, 03:08 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default Stereo problems

My stereo seems to have a mind of it's own. It will work for a few days then a message appears "System error: Amplifier not available".
If the stereo isn't working when I first start the car, it will not work if I keep the car running. Once I drive for approx 1 hour and shut the car off, then restart it.....amazing the stereo works. I've had it checked out and no one seems to have a firm answer. One shop said the battery is too low, yet the car starts no problem. Another shop said to buy a new system which I don't want to do since the stereo includes the navigation system and will be expensive. I've noticed the fan on the amp never seems to come on and gets quite hot.

Any clues?? thanks. John.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
targa84
Porsche 911
0
08-24-2006 08:51 PM
Dave2KStang
General Tech
1
07-21-2006 11:18 PM
sdc4s
Porsche 911
2
06-26-2006 07:49 PM
6spd
Audio/Visual Electronics
0
04-14-2006 09:03 PM
GreatAlexandros
Porsche 911
0
09-11-2004 01:16 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Stereo problems


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.